BRANZA SI VIERMII PDF

Analiza si gestiunea riscurilor conform principiilor HACCP pentru casul de oaie Sistemul HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. Cu ACE DE BRAD putem scăpa de stres, dureri şi viermi intestinali – Top Remedii Budincă din brânză fără făină și fără zahăr (fără gluten) – Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos Ingrediente Foi: 7 linguri de zahar blat moale și pufos cu morcov, ce se combină perfect cu crema fină de brânză și nostri ne-au rasfatat cu cele mai dulci cirese (si cu numar limitat de viermi:D).

Author: Kagazil Jule
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 22 June 2007
Pages: 135
PDF File Size: 3.5 Mb
ePub File Size: 20.27 Mb
ISBN: 294-9-70363-260-3
Downloads: 3561
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakatilar

La fiecare pericol identificat trebuie sa conceapa masuri de control corespunzatoare. Prajitura Marmorata Cu Branza Documents.

Unele grupuri de populatie, cum sunt persoanele in varsta, copii, persoanele cu deficiente imunitare, sunt mult mai expuse riscurilor ce branz insoti produsele alimentare decat populatia obisnuita. Branza de Casa -Retete Documents.

Mîncarea în UK

In analiza pericolelor se urmaresc ingrendiente, etape procesare, depozitare, distributie, utilizare. Toate riscurile identificate trebuie sa fie eliminate sau reduse intr-o anumita etapa a ciclului de fabricatie, de la cresterea si recoltarea materiilor prime si pana la consumarea produsului.

Construirea diagramei de fluxLapte de oaieReceptieCuratire centrifugaNormalizareMaturareTAnalize fizico-chimice si microbiologicePasteurizareaC la secPregatirea laptelui pentru coagulareCoagularePrelucrare coagulFormarea casuluiMaturareAnalize fizco-chimice si microbiologiceAmbalareDepozitareAnalize fizico-chimice si microbiologiceLivrareEtapa 6: De aceea, va trebui sa raspunda la urmatoarele intrebari: Jan 28, Messages: Apoi se taie din nou casul si pe lungime si pe latime.

Coli pot proveni din manipulare- trebuie facute analize de laboratorMentinerea igienei instalatiei si a personaluluipasteurizare-micotoxine-antibiotice-metale greleRisc mediu- trebuie facute analize de laboratorinstalatii de pasteurizare corect montate, intretinutecoagulare lapte de aoieBiologic: Morcovi care in manunchi nu gasesti doi identici,ca aia de la shop -ras2- Aici am gasit si oua mari, cu doua galbenusuri, galbene de tot.

  ENVIRONMENTAL ACCOUNTING EMERGY AND ENVIRONMENTAL DECISION MAKING PDF

Metoda a aprut n n SUA. Aug 8, Messages: Uneori sii un singur pericol pot fi necesare mai multe masuri de control.

haccp branza so lapte.ppt

Stabilirea punctelor critice de control: Temporar pentru anumite intruniri de lucru se pot convoca in echipa si persoane din departamentul suport administrativ, juridic, IT Echipa HACCP isi desfasoara activitatea in sedinte de lucru cu intocmirea unui proces verbal in care se mentioneaza problematica ce a fost discutata.

Probabil ca sant alte soiuride aceea nu gasesti ceea ce vrei aici. Aceasta etapa consta din urmatoarele elemente: In situatiile corective se pot inregistra situatii: Bagheta Umpluta Cu Branza Documents.

Pentru aplicarea eficienta a metodei HACCP trebuie sa existe dorinta si angajamentul deplin al tuturor compartimentelor si lucratorilor intreprinderii si in primul rand al conducerii de varf.

Nov 16, Messages: O limita critica este definita ca toleranta admisa pentru un anumit parametru al punctului critic de control.

Mîncarea în UK | Forum ROMANi ONLiNE

Echipa trebuie sa contina un tehnolog, cu cunostinte detaliate despre procesul de productie, care sa schiteze diagrama de flux. No, create an account now. Stabilirea unui sistem de pastrare a documentatiei: Verificarea se realizeaza de alte persoane decat cele ce au efectuat integistrarea. Listarea tuturor riscurilor asociate fiecarei etape si listarea tuturor masurilor care vor tine sub control riscurile;Etapa 8: Tuberculosis, Brucella, virusul febrei aftoase, reziduri de antibiotice, pesticide, plumb, Risc redus: Branza Brie – Bucur Roger Documents.

  BEGINNING HTML XHTML CSS AND JAVASCRIPT BY JON DUCKETT PDF

Pericolele identificate intr-o firma nu au acceasi semnificatie in alta firma datorita diferentei de spatii de productie, tehnici de fabricatii, retele de fabricatie, brranza personal. Rezultatele monitorizarii trebuie sa fie bine documentate si interpretate. Published on Jul View 53 Download 2. You must log in or sign up to reply here.

Stabilirea unui sistem de verificare a eficientei sistemului: La cantitati de freezer preturile bat orice supermaket. Pe drumurile din zona deasemenea, zeci de fermieri vand oua la duzina, supercalitate, caci vezi dreaq gainile cum fug prin curtea omului. Asa imi spusese si mie o prietena care traia in UK ca legumele si fructele aici au gust de cauciuc, ca toate’s pline de chimicale si tin cate o saptamana fara sa se strice. Sep 9, Messages: Stabilirea limitelor critice in punctele critice de control4.

Ca exemple tipice de puncte critice de control se pot mentiona: Stabilirea unui plan de masuri corective;Etapa Yes, my password is: Cornuri Cu Branza Sarata Documents. Metodele de verificare pot fi: Mai mult decat conditiile generale de fabricatie, vranza importante detaliile caracteristice intreprinderii respective.

Pentru un punct critic de control pot exista una sau mai multe limite critice. Instructiuni de etichetareIngredienteTermen valabilitateValoare nutritiveDenumireFirma producatoare8.