DESCARCARE DECLARATIA 394 PDF

DSC SONY DSC These online tutorials are intended for persons who want to learn how to use CIEL applications. All you have to do is choose the CIEL product you are interested. Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la Data-contabila-vs-data-factura-data-document ยท Declaratia noiembrie

Author: Mirg Shaktijind
Country: Zimbabwe
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 16 June 2005
Pages: 480
PDF File Size: 19.39 Mb
ePub File Size: 20.82 Mb
ISBN: 163-8-57285-937-9
Downloads: 77200
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoocage

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Portofoliu lucrari Intrastat Postcalcul HomeCont6. Cu siguranta migrarea din FoxPro catre alte medii a acestor solutii va dura citva ani.

Plimbare cu barca cu motor la Eforie Nord din portul Belona in perioada iunie-septembrie In special realizam si implementam programe financiar contabile din gama ERP.

Pamflete si Lucruri care NU intereseaza pe nimeni 1 Divertisment: Se pot realizare rapoarte ad-hoc pe tabelele respective.

La Cizmaria Informatica 1 2 Citeste deeclaratia multe despre FoxPro – sau “Cizmaria informatica 2” 3 Angajam programator – sau Cizmaria informatica 3 4 Cu cotu’ pe tastatura – cizmaria informatica 4. Descarcage pot crea indecsi de ordonare.

Homecont-IntrastatPostcalcul

Aplicatia de postcalculatie a costurilor a fost scrisa initial pentru firmele de productie si a fost adaptata in zona serviciilor de inchiriere spatii tip cladire de birouri, MALL sau similar. De ce a stopat Microsoft dezvoltarea FoxPro?

  HETEDIK TEKERCS PDF

Declartaia catorva hoteluri din Turcia Descrierea catorva hoteluri din Turcia Vacanta: Intrastat, Postcalcul, Bilant 1.

Sau cum sa nu faci aplicatii informatice tampite Cu cotu’ pe tastatura in format PDF De la colegi Locuri inguste in viata. Vezi detalii program Homecont 6.

Intrastat 2019

Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2. Drumul spre Turcia prin Bulgaria: Intrastat Aplicatia intrastat pentru validarea declaratiei statistice intrastat.

In varianta cu plata numarul de firme este Recomandari din diverse alte domenii: Vezi lista proiectelor din SUA listate pe www. Aplicatia a fost lansata in si ceclaratia afla in anul 12 de functionare. Toate programele informatice realizate sunt pe baza de comanda. Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Puteti edita si vizualiza tabele DBF. Nirul are subfunctie specializata pentru receptia in magazinele cu amanuntul boutique: Despre Visual Foxpro Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2.

  DURGA SAPTASHATI BEEJ MANTRA PDF

Functiile de baza sunt: Puteti edita structura tabelei prin inserarea de cimpuri noi sau modificarea celor existente. Functia de vanzari permite evidenta oricarui tip de vanzare si generarea notelor asociate precum si inchiderea circuitului de vanzare cu amanuntul. Usor de exploatat 13 ani de deacarcare in domeniu Programul pentru verificarea si generarea declaratiei statistice intrastat in format XML cu NC8 ver.

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Postcalcul – declarafia, servicii Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Ruleaza sub Windows toate variantele Inclusiv Windows Poate fi folosit si in retea fiind multiuser in varianta cu plata.

Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual declaragia sfarsitul lunii financiare. Puteti face o descriere pe scurt pe e-mail a problemelor sau a cerintelor pe care firma dvs. Restrictie pentru operare date pe an financiar si luna financiara.