IESI DIN LABIRINT PDF

IEȘI DIN LABIRINT(finanțele tale personale) Luca Dezmir. Uploaded by. Codreanu Petru · Cuvant Inainte Iesi Din Labirint. Uploaded by. romanbun. doctrine filozofice ca întro „mlaştină“ sau o „pădure adâncă, deasă, înaltă“ ori un labirint. putea ieşi din hăţişul ameţitor, sar resemna să rămână captiv. că ise redeşteaptăpe neaşteptate spaima, ieşi în goanădin Consulat şii ceru undeva în apropierea clădirii, şi acolo coborîşi explora un labirint de străduţe.

Author: Dabar Shaktitaxe
Country: Malta
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 20 February 2008
Pages: 366
PDF File Size: 11.70 Mb
ePub File Size: 1.67 Mb
ISBN: 131-5-63658-910-6
Downloads: 69043
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltizahn

Iar pentru cunoscatori, Luca nu este un Robert Kiyosaki autohton. Cu gandul la tineri, pe care familia, scoala si societatea ii indeamna sa devina angajatii mergi la scoala, invata bine, pentru a putea avea o slujba bine platita.

About Iesi din labirint (Get out of the maze) by Luca Dezmir – Freado

Daca ar fi dupa mine, as adapta-o si as face-o materie obligatorie in liceele si facultatile romanesti. If you’re an author or publisher, you’ve come to the right place.

This book is ment to lead you out of your personal finance maze, in wich most of the people are lost for their entire life. We’re constantly adding new features in a race with ourselves to build technologies that will help your books fly out of book-stores. Solutions and practical technics to make more money and to fin financial freedom, in your own style. Self-Help and Personal Development.

  BEN MONDER COMPOSITIONS PDF

Iesi din labirint (Get out of the maze)

Am inceput sa labirinh aceasta carte cu gandul la mine, cu gandul la tinerii care pornesc in viata. Primii ani au fost cei mai grei, pentru ca am pornit cu un capital hilar de mic, iar acest capital crestea cu o viteza proportionala cu marimea lui.

Singurul meu regret este ca nu am citit-o in urma cu 10 ani. Cu gandul la mine, la faptul ca am inceput sa lucrez pentru independenta mea financiara dupa treizeci de ani: Pentru ca adapteaza finantele personale la specificul romanesc si ne ofera instrumente simple, usor de inteles si foarte eficiente. Description Este o carte menita sa-ti arate cum sa iesi din labirintul problemelor financiare, in care cea mai mare parte a oamenilor se afla, de-a lungul existentei lor.

BookBuzzr provides one of the most comprehensive set of book-marketing technologies and services in the world. Este mai mult decat atat. Related Links The site of the book Personal site Personal finance and investment site Forex trading site.

  KSB AMACAN P PDF

Acest lucru imi producea o stare de frustrare, legata nu de procesul in sine, ci de faptul ca finantele personale intrasera in atentia mea atat de tarziu in viata! Solutii si tehnici practice de a face mai multi bani si de a-ti pabirint independenta financiara in stilul tau. Autor, pasionat de finante personale, investitor la Labiriint si in imobiliare.

Acestor tineri nu li se prezinta, cum ar fi normal, toate celelalte modalitati de a face bani, ca liber profesionist, patron sau investitor. The Story Behind This Book Am inceput sa scriu aceasta carte cu gandul la mine, cu gandul la tinerii care pornesc in viata.